ons concept

de totaalbeleving

Welkom in de BloemBar! Een plek waar je terecht kunt voor een bloemen, planten, trendy kamer – en interieurinrichting en/of een heerlijke kopje koffie en een healthy lunch of een stevig ontbijt.
De BloemBar is gevestigd in een karakteristiek en authentiek pand gelegen in het dorp van Vremde, hier bieden we je graag de totaalbeleving aan.  

Kom tot rust op ons zonovergoten terras of in ons gezellig aangekleed tuintje, waan je in een jungle door ons prachtig assortiment van planten en bloemen, laat je creativiteit bruisen tijdens een van onze workshops of zet het weekend samen in tijdens een sfeervolle thema-avond.

Terwijl je vriend(in) een kijkje in de winkel neemt, blader jij rustig door een interieurboek al nippend van een kopje koffie. Zo goed als alles wat je ziet is te koop. Het lepeltje waarmee je roert, het kussen waartegen je leunt, het vetplantje dat op tafel staat, de Gin die we serveren, de verse theekruiden, …

BloemBar is een plek die mensen samen brengt, een plek vol gezelligheid en warmte. Een plek voor iedereen!

Spring gerust eens binnen & laat je verrassen door ons uitgebreid assortiment!

ons verhaal

Bow-Line-Divider

Together we can!

Drie zussen, drie passies en één doel.  We bundelen onze passies en creativiteit om een plek te creëren waar het geluk gedeeld wordt. 

Een concept dat wij als 3 zussen samen uitgewerkt hebben en dat voortvloeit uit onze opleidingen en ervaringen. Wij besloten de handen in elkaar te slaan en samen onze dromen te verenigen tot een uniek concept. Samen sta je immers sterker!

Zoals het spreekwoord geldt: “zeg het met bloemen” doen wij dat ook graag, het gevoel van een warme bloemenwinkel in combinatie met de gezelligheid van een lunchbar is iets wat in onze ogen geen betere combinatie kan zijn. 

Zo is onze concept store ontstaan, waarin alle producten die we hoog in het vaandel dragen centraal staan. Daar bovenop nog een fijne portie familiesfeer en de Bloembar was een feit. Hier bieden we jullie de kleurrijkste bloemetjes, de lekkerste maaltijden en de mooiste decoratiestukken aan. 

We hopen jullie snel te leren kennen!

DSC02721

Lotte

verantwoordelijke decoratie​

Neemt jullie mee naar alle windstreken. Afgelopen jaren reisde ze veel rond op zoek naar haar eigen pad en andere culturen. Haar thuis vindt ze nu in de BloemBar waar ze jullie graag kennis laat maken met interieurinrichting uit het hartverwarmende Azië. 

DSC02485

Kirstin

verantwoordelijke bloemen & planten​

Werkt ruim 10 jaar in de bloemen- en plantensector. Als medewerker en nadien winkelverantwoordelijke ontpopte zij tot een echte rots in dit vak. Ze beschikt over alle kennis om jullie steeds het juiste deskundige advies te kunnen geven. 

DSC02647

Nikki

verantwoordelijke voeding

Chef kok, foodblogger en office manager. Zij leerde afgelopen jaren alle do’s en don’t van het ondernemerschap. Als chef kok bereidt ze dagelijks de lekkerste gerechten en hoopt zo iedereen te inspireren om te genieten van elke maaltijd!

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Bow-Line-Divider

Pluk je eigen geluk

Ons doelpubliek bestaat uit iedereen die graag in de bloemetjes gezet wordt (letterlijk EN figuurlijk!).

DSC02629

let's keep in touch

Bow-Line-Divider

OPENINGSUREN

CONTACT

NIEUWSBRIEF